Mangotree heeft belang genomen in Veza Verzekeringen voor online groei

22 juni 2021

Mangotree verzekeringen is een jong verzekeringsadvieskantoor. Lokaal actief staat het klanten persoonlijk bij in verzekeringen en hypotheken. Op dit moment is Mangotree op er meerdere locaties in West-Nederland actief. Om de lokale Mangotree-ondernemers te ondersteunen, heeft Mangotree Verzekeringen geïnvesteerd in het verzekeringsadvieskantoor Veza verzekeringen.

Veza verzekeringen actief sinds 2003

Veza Verzekeringen is reeds sinds 2003 actief en heeft zich ontwikkeld als de verzekeringsadviseur voor de thuiszorg, dakdekkers en beautysalons. Veza Verzekeringen heeft een trouwe klantenbasis opgebouwd van meer dan 3.000 klanten.

Mangotree heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een eigen polis-administratie met automatische verwerking en online marketing, waarmee ze het beter en sneller inzicht en ondersteuning kan bieden aan haar klanten.
In combinatie met de digitale expertise van Mangotree Verzekeringen. Mangotree heeft de afgelopen jaren een sterke marketing en sales positie opgebouwd, waardoor we in staat zijn gebleken veel nieuwe klanten aan te trekken.

Mangotree verzekeringen is een landelijke organisatie en is verbonden aan het Canadese InsureBC en het Nederlandse InsureNL

Contactformulier nieuwsbericht

Meer informatie

Mangotree Verzekeringen
David Jan Aris
06-46 54 02 02
davidjan@mangotree-verzekeringen.nl

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!