Je huis verduurzamen met de verduurzaam­hypotheek

kosteloze intake? Beslis
vandaag!

Vraag gratis intake aan
Mangotree-overwaarde-hypotheek-voor-verduurzamen-huis

Jouw voordelen om je huis te verduurzamen

  • Hoger wooncomfort
  • Lagere energiekosten
  • Hogere verkoopopbrengst
  • Een overwaarde hypotheek geeft een beter rendement

Onze overwaarde hypotheken hebben het al voor veel van onze klanten mogelijk gemaakt om te investeren in hun wooncomfort

Je huis energiezuinig maken vergt vaak flinke investeringen. Tegenwoordig is het makkelijker geworden om verduurzaming te financieren met je hypotheek. Je profiteert tevens van de lage hypotheekrente van dit moment.

Milieu-investeringen betalen zich dubbel terug

Het verduurzamen van je woning levert mooie resultaten op. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een investering in verduurzaming van je huis scheelt direct in de maandelijkse energiekosten en je geniet ook direct van een prettiger wooncomfort. Bovendien komt de investering ten goede aan de waarde van je woning.
Je hebt waarschijnlijk al menigmaal gehoord of gelezen over de mogelijkheden je woning te verduurzamen. Nu kun je met de overwaarde hypotheek er ook echt mee aan de slag.

Je huis verduurzamen met de overwaarde hypotheek

Om je huis te verduurzamen is het mogelijk om dit (deels) te financieren met een hypotheek. Bijkomend voordeel is dat je profiteert van de lage hypotheekrente van dit moment.
Door de stijging van de huizenprijs, hebben veel huizenbezitters overwaarde. Ook door aflossingen kan de hypotheekschuld flink lager zijn dan de verkoopwaarde. Deze overwaarde kun je gebruiken om energiebesparende maatregelen te financieren.
Je kunt de hypotheek verhogen of een tweede hypotheek sluiten. Daarnaast hebben banken verschillende financiële producten ontwikkeld, speciaal voor die overwaarde. Daarmee kun je bijvoorbeeld op latere leeftijd overwaarde opnemen.

Verduurzamen levert vaak extra rentekorting op

Bij verschillende banken krijg je rentekorting bij een hypotheek voor een duurzaam huis. Voldoet je huis aan de duurzaamheidseisen, dan betaal je dus minder hypotheekrente. Bij de volgende banken kun je duurzaamheidskorting krijgen: ABN AMRO, Nationale Nederlanden en Rabobank.

Wat is de beste keuze voor mij?

De keuze tussen oversluiten, rentemiddeling en een nieuwe hypotheekverstrekker bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek waarin we de tijd nemen voor je persoonlijke wensen en situatie. Wil je ook de Mangotree aanpak ervaren? Vul dan het onderstaande formulier in.

Overwaarde huis verduurzamen

← terug naar overwaarde hypotheek

FIJN OM TE WETEN

Voor de overwaarde hypotheek werken wij samen met een aantal grootbanken die deze maatwerk hypotheken leveren.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1.

Bel direct
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!