Sluit je aan en groei!

Wil je graag doorgroeien?
Strategisch sparren?
Vraag vrijblijvend advies

Ons concept om jouw onderneming te laten groeien

Mangotree verzekeringen is een jonge keten van verzekeringsadviseurs. Wij werken samen met een van de grootste verzekeringsbedrijven in Canada, daarnaast doen wij zaken met grote verzekeringspartners in Nederland die jarenlange verzekeringservaring hebben.

Mangotree groeit hard, regelmatig zetten wij nieuwe verzekeringskantoren op met partner ondernemers. Waar de digitale wereld centraal staat, maar altijd ten dienste van de klant. En we willen de klant altijd bedienen met persoonlijk advies, het beste persoonlijk advies: jouw advies. Dit doen we zowel voor zakelijke klanten als particulieren.

Contact opnemen

Interesse om je eigen bedrijf onder Mangotree uit te bouwen? Bel gerust met Jetse de Vries op (06) 57 55 75 91. Jetse geeft je graag meer informatie.

Of laat je gegevens achter

Mangotree, uw omzet en marketing booster!

Wilt u weten hoe wij upsell programma’s maken voor uw bestaande klanten, waarbij de commerciële medewerkers niet achter elke klant aan hoeft te bellen?

We doen aan actief klantbehoud

We zeggen het allemaal. Eenmaal een klant binnen, dan gaat deze klant meerdere diensten van je afnemen. Toch valt dit in de praktijk vaak tegen. Menig ondernemer loopt tegen de vraag aan, hoe ga ik dit onder de aandacht brengen bij mijn klant? In veel gevallen wordt na veel avonduren werk een nieuwsbrief uitgestuurd en de belofte om vanaf dan minimaal een keer in het kwartaal een nieuwsbrief uit te sturen. Herkenbaar? Bij Mangotree kijken we graag actief naar de klanten in de portefeuille en maken selecties en benaderen deze selecties met een persoonlijk aanbod. Kleine gerichte campagnes en de klanten op meerdere momenten digitaal benaderen. Door de reactie van onze klanten te meten, krijgen we zicht welke klanten echt interesse hebben in extra diensten.

Wij bouwen jouw lokale marketing

We stonden net voor de uitrol van onze nieuwe locatie in Schoonhoven, terwijl de Corona-crisis toesloeg. Alles leek in het duigen te vallen. Maar we zijn niet bij de pakken gaan neerzitten en hebben direct onze draaiboeken aangepast. Al snel werd ons duidelijk dat naar hypotheken juist meer vraag naar was dan bijvoorbeeld aan nieuwe autoverzekeringen. Ook hebben wij ons meer op de lokale gemeenschap gericht. Hoe? We gaven nieuwe klanten een tegoedbon voor een knipbeurt van een andere jonge onderneemster die net als wij op de verkeerde moment haar deuren wilde openen. Door vervolgens gewoon door te gaan met investeren in promotie, wisten wij tegen de stroom in veel nieuwe klanten aan te trekken, zowel voor hypotheken als voor verzekeringen.

Systemen, die werken toch alleen maar tegen?

Ook zat om bij elke verzekeraar opnieuw in te loggen? Wij hebben een centraal systeem waarmee we communiceren met alle verzekeraars. Onze systeem zorgt automatisch voor vermindering van de administratieve werklast en geeft je grip op je opbrengsten ook naar de toekomst. Wij werken met Assu, de leverancier die al een aantal jaren hoog scoort in verzekeringssoftware-pakket vergelijkingen. Niet alleen helpt dit systeem onze ondernemers beter te voldoen aan de AFM-vereisten, daarnaast heeft ook veel handige functionaliteiten en tools. Wat denk je van een je eigen kantoorapp, waarin je alle gegevens van je klant kan terugvinden en waarin je gelijk je klantgesprek kan vastleggen en acties kan uitzetten. Want Assu is meer dan een polis-administratiesysteem is meer: het regelt je bedrijfsprocessen voor je schadeverzekeringen en hypotheken.

Juridisch ondersteuning als onderdeel van onze dienstverlening!

Mangotree beschikt over brede juridische “know how” op verschillende rechtsgebieden. Assistentie kan gegeven worden bij oprichting / inrichten van een vennootschap, het aanvragen van een AFM vergunning of het opstellen van een dienstenwijzer. Ook in het geval van koop of verkoop van portefeuilles of vennootschappen bestaat jarenlange ervaring bij het opstellen van koop/verkoop overeenkomsten of het uitvoeren van een due diligence onderzoek. Aarzel niet contact met ons op te nemen indien je behoefte hebt aan bovenstaande dienstverlening!

Kapitaal

Mangotree verschaft ook kapitaal voor verdere groei, of bedrijfsovername. Of je nu kapitaal zoekt om je onderneming versneld te groeien, of juist op zoek bent naar een partner die je kan ondersteunen in je bedrijfsvoering. Wij staat open voor een gesprek. Mangotree zoekt ondernemers om er samen voor te gaan! In een aantal gevallen heeft Mangotree overeenkomsten gesloten waarin ieder 50% van de aandelen neemt in de onderneming. We werken graag samen op voet van gelijkheid. Uiteraard beslissen we pas tot het delen van een onderneming als je elkaar goed kent, er de nodige organisatorische en financiële afspraken zijn gemaakt en alles keurig door een notaris is vastgelegd. Het belangrijkste is dat er duidelijkheid bestaat waar het bedrijf in de toekomst naartoe gaat: Zelfstandig of door overnames groeien? Bij welke doelgroepen liggen de beste kansen? Wil je eens strategisch met ons van gedachten wisselen, neem vrijblijvend contact op.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!