Mangotree verzekeringen adviseert ook horeca ondernemers

Jouw voordelen

 • Zeer complete dekking
 • Altijd persoonlijk advies
 • Beste dekking voor jouw situatie
 • Breng-service vervoersmiddelen meeverzekerd

Jouw verzekeringen naadloos aansluiten op je horecabedrijf

Je verzekeringspakket moet naadloos aansluiten bij je situatie. Een snackbar of restaurant heeft te maken met andere risico’s dan een café. Daarom bieden we Mangotree Horeca verzekeringspakket, het pakket met specifieke voordelen voor de horeca.

Dit pakket met horecaverzekeringen maakten we met en voor ondernemers zoals jij. Daarvoor gingen we in gesprek met je brancheorganisatie, horecaondernemers en leveranciers. Ook namen we letterlijk een kijkje in de keuken van horecabedrijven. We hebben op deze manier veel geleerd over het runnen van een horecazaak.

Voor jouw horecazaak heb je natuurlijk je eigen wensen. Je kiest dan ook zelf welke horecaverzekeringen en dekkingen je opneemt. Daarbij profiteert je van een aantrekkelijke pakketkorting

Voordelen voor je horeca onderneming

Cateringactiviteiten

De meeste horecaondernemers doen ook cateringactiviteiten buiten de deur. Deze activiteiten zijn standaard gedekt op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Evenementen gedekt

De Doorlopende Evenementenverzekering komt goed van pas als je regelmatig een (klein) evenement organiseert, zoals een optreden of kookworkshop.

Jassen in de gaderobe

Schade aan jassen en spullen in de garderobe valt vaak onder jouw verantwoordelijkheid. Bij ons zijn deze spullen verzekerd tot € 1.000,- per gebeurtenis op de Aansprakelijkheidsverzekering.

Nieuwe vloer in uw gehuurde pand

Een nieuwe vloer, bar of een uitbouw realiseren in een huurpand? Horecaondernemers investeren vaak in huurpanden, daarom is dit tot € 10.000,- meeverzekerd op de Inventaris/Goederenverzekering.

Vervoermiddelen meeverzekerd

Veel horecaondernemers hebben een breng-service met scooters of auto’s. Mangotree kan deze vervoersmiddelen voor je meenemen in een aantrekkelijke pakketkorting.

Spullen op locatie

Spullen op locatie, zoals een podium of geluidsapparatuur bij cateringactiviteiten en feesten, zijn verzekerd op de Inventaris / Goederenverzekering. Dit geldt ook voor schade aan gehuurde of geleende apparatuur of meubilair, zoals een tapinstallatie of een tent.

Koelschade en lekkage drankinstallatie

Je producten kunnen bederven als je koelinstallatie voor een langere tijd uitvalt. Ook dit is meeverzekerd tot € 5.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering.

Kosten voor heropenen zaak inbegrepen

Met een Bedrijfsschadeverzekering krijg je bij heropening of verplaatsen van jouw horecazaak ook de kosten vergoed om je klanten hiervan op de hoogte te brengen. Zoals advertenties of reclameborden.

Veelgestelde vragen

 • Voor wie is het horeca verzekeringspakket

  Het verzekeringspakket is bestemd voor traditionele horecabedrijven met maximaal 30 medewerkers, denk aan hotels, restaurants en cafés. Bijzondere horecabedrijven, zoals conferentieoorden, attractieparken en sportkantines zijn niet verzekerd met Mangotree Horeca verzekeringspakket.

 • Kan ik de verzekeringen los afsluiten?

  Sommige verzekeringen zijn bedoeld als aanvulling op een standaard verzekering. Vraag ons gerust welk verzekeringen je los kunt afsluiten en welke niet. Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

 • Wat kost een horeca verzekeringspakket

  De premie is afhankelijk van de verzekeringen en dekkingen die je kiest. De premie voor een verzekering is vaak afhankelijk van verschillende factoren, zoals het verzekerd bedrag, je jaaromzet en het soort bedrijf dat je heeft. Een van onze adviseurs helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en hij kan een offerte op maat maken.

Bij Mangotree verzekeringen geven we je graag advies op maat

Mangotree-verzekeringen-adviseur-Gert
Vraag adviesgesprek aan
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!