Mangotree Verzekeringen opent nieuw kantoor Schoonhoven

Mangotree verzekeringen Schoonhoven opent haar deuren voor de klanten in de Krimpenerwaard en Lopikerwaard

14 april 2020

Vandaag opent Mangotree Verzekeringen Schoonhoven zijn deuren. Het kantoor zit in ‘de Toren’, dat in het centrum van de Zilverstad Schoonhoven ligt, en zal de hele Krimpener- en Lopikerwaard gaan bedienen. Mangotree Verzekeringen is een keten van verzekeringsadviseurs en wil alle Nederlanders, zakelijk en particulier, volledig ontzorgen van verzekeringen.

Service, eerlijk advies en zekerheid

Mangotree staat voor service en eerlijk advies. Wij lopen niet aan de hand van de verzekeraars, maar aan de hand van de klant. Onze klant staat centraal met helder en eerlijk advies. Daarmee ben je als klant bij ons verzekerd van de juiste verzekeringsoplossing.

Verzekeringen in tijden van Corona

In onzeker tijden is het belangrijk om ook je verzekeringen onder de loep te nemen. Zeker ondernemers kunnen vaak flink besparen op hun verzekeringen en dat is in deze tijd hard nodig. Laat ons dit uitzoekwerk voor je doen en wij denken kosteloos met je mee om kortingen op je verzekeringen te realiseren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kennen wij de markt door en door. Wij staan daarom graag voor u klaar voor al uw verzekerings- en hypotheekvragen.
Gert Pronk

Contactformulier nieuwsbericht

Meer informatie

Mangotree Verzekeringen
David Jan Aris
06-46 54 02 02
davidjan@mangotree-verzekeringen.nl

Contact Mangotree Schoonhoven
Gert Pronk
06 17 92 50 65
gert@mangotree-verzekeringen.nl

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!