Adviseur particulieren en schade

Beginnen. Bouwen. Samen. Durf jij?

Buro Nomden is een van de kantoren van de Mangotree verzekeringsadviesgroep. Buro Nomden (BN) is al sinds 1976 actief in Delft en is echt een partner en vertrouwenspersoon voor haar klanten. Wij bieden onze klanten advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Uitgangspunt is altijd een prettige dienstverlening naar de klant toe en met respect voor elkaar. De interne communicatie is daarom open en direct.
Momenteel maakt BN een flinke groei door, met name in de transportsector. Als onderdeel van een groter netwerk van bedrijven, waaronder Veza verzekeringen, Mangotree en Krinsen Assurantiën, heeft elk kantoor zijn eigen focusgebied en klantenkring. Het kantoor in Delft speelt een centrale rol binnen deze groep; het is onze hub waar we regelmatig samen komen en waar we ook vaak buiten de kantoormuren activiteiten ondernemen.

De functie:
In deze functie ben je met commercieel bezig met onze particuliere klanten en help je ze met schades. Onze marketing afdeling ondersteunt je met reguliere campagnes om de particuliere klanten te benaderen en van nieuws te voorzien. Jij geeft daar een actieve opvolging aan door onze klanten goed te informeren en te adviseren. In deze spilfunctie draag je zorg voor de binnenkomende vragen met betrekking tot nieuw af te sluiten verzekeringen en voert tevens wijzigingen door op bestaande polissen. Klantcontact heb je graag. Je ondersteunt onze klanten zoveel mogelijk met het opvragen van offertes, het beantwoorden van vragen en daarvoor werk je diverse administratieve werkzaamheden bij (systeem ASSU).

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een medewerker die functioneert op mbo werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van diploma’s WFT Basis en Schade Particulier (bij voorkeur ook WFT Zakelijk) en beschikt over ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast werk je graag in een team en ben je klantgericht. Je bent communicatief vaardig en werkt accuraat.

Geboden wordt:
Een aantrekkelijke, zelfstandige functie bij een informele en groeiende organisatie. Waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een persoonlijke en betrokken sfeer heerst. Je salaris is afhankelijk van je kwaliteiten en ervaring. Wij bieden onder andere een premievrij pensioen, laptop en een fietsplan.

Interesse?
Bel voor meer informatie 015-2121648.

Locatie:
Delft

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!